Výzva ČSV - Včelaříte? Fotíte?

29.04.2015 14:12

Včelaříte? Fotíte? Máme tu pro Vás výzvu.

 

Jste vášnivým včelařem a chvíle se svými včelami si pečlivě dokumentujete? Máte ve svém archivu zajímavé fotografie, o které byste se rádi podělili prostřednictvím našeho časopisu a webu? Teď je ta správná chvíle. Pošlete vaše fotky přes naši úschovnu a podílejte se tak nejen na tvorbě časopisu, ale také fotografického archivu. Vaše ZO ČSV již obdržely e-mail se základními informacemi a&nbsp stručné shrnutí je i zde. Velice nás zajímá váš pohled na včelaření a včelí svět, jak provádíte jednotlivé úkony a jak trávíte svůj čas u včel. Každý měsíc můžete zaslat 12 kvalitních fotografií se stručným popisem – měsíc, celé jméno, případně číslem nebo názvem fotografie. Jestliže není tematicky zařaditelná podle kalendářních měsíců, označte ji JINÉ. Např.: „LEDEN, Jan Novák,5“, nebo „JINÉ, Jan Novák, V zahradě“. Velice se těšíme na spolupráci a došlé fotografie vítáme.

 

Informace pro fotografující včelaře a včelařící fotografy! Fotografie, prosím, posílejte přes úschovnu: https://uschovna.cz/ 

Po odklepnutí volby „poslat“ následuje okno pro: - zadání mailu odesilatele - výběr souborů (lze je do okna vtáhnout myší) - zadání mailu příjemce, což je: foto@vcelarstvi.cz - a zprávy pro příjemce. 

Poté postačí klepnout na „ODESLAT“. 

Označte ji měsícem, celým jménem, případně názvem nebo číslem fotografie. Jestliže není tematicky zařaditelná podle kalendářních měsíců, označte ji JINÉ. Příklad: LEDEN, Jan Novák, 5, nebo: JINÉ, Jan Novák, V zahradě. 

 

Maximální počet zaslaných fotek je 12 ks za kalendářní měsíc. Fotografie zasílejte v dostatečné kvalitě, vhodné pro tisk. Tím, že fotografii zašlete, vyjadřujete souhlas s jejím případným publikováním. Jestliže bude fotografie uveřejněna, náleží autoru odměna podle redakčních pravidel. Na spolupráci se těšíme a zaslané fotografie vítáme.

 

Zdroj: www.vcelarstvi.cz